En dag i 2018...

Thorvald Hansens tårn har i en del år trængt til en kærlig hånd, men potentielle købere har måske været skræmt af usikkerheden om omfanget af opgaven.

Men i 2018 har den tidligere færgedirektør ved Læsøfærgen Jess Jessen-Klixbüll erhvervet sig et tårn med tilhørende hus, og planen er med hjælp fra fonde og frivillige kræfter at renovere Thorvald Hansens tårn til fordums storhed og til glæde for både lokale og øens gæster...
En dag i 2018...

Tårnet er købt af Han-Mar Aps, 100 % ejet af Jess Jessen-Klixbüll, der står for købet af Tårnet og Thorvald Hansens hus, der ligger ved siden af.

Tårnet er åbent for adgang mod en betaling i dag på kr. 20,- for voksne og kr. 10,- for børn. Der betales i en mælkejunge eller på Mobilpay.

Den fremtidige brug udover dette er på idéplanet, men ideerne myldrer. Det er noget, Tårnet er godt til, alle har en idé - dejlig oplevelse. Læsø Teaterforeninger taler om egnsteater. Læsø Turist og Erhvervsforening taler om fortælleaftener og stjerner og Læsø Kunstuge har udstillet i huset.